Tietoa meistä2024-05-24T07:37:41+02:00

Luottokumppanisi IT-asioissa

Kupari Data tarjoaa kaikki yrityksen tarvitsemat IT-palvelut – asiakkaalle suunniteltuina, luotettavasti ja laadukkaasti toteutettuina.
Olemme joustava ja palveleva IT-kumppani. Tarjoamme luotettavat toimitukset ja varman saatavuuden lisäksi asiantuntemuksen, sujuvan asiakaspalvelun sekä loistavan tavoitettavuuden.

 

Toimintamme perustana on vankka osaaminen ja monipuolinen alan tuntemus sekä parhaat yhteistyökumppanit. Tekijöidemme kymmenien vuosien kokemus alasta ja tuhannet toimitetut ratkaisu- ja palvelukokonaisuudet takaavat sen, että osaamme toimittaa asiakkaillemme ratkaisut, joiden toiminnallisuus, sisältö ja kustannustaso vastaavat todellisia tarpeita. Päivittäistä toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, ketteryys ja luotettavuus.

Olemme paikallinen toimija valtakunnallisesti. Oulussa olemme toimineet koko yrityksen historian ajan ja pääkaupunkiseudulla olemme toimineet jo pitkään. Teemme tiivistä yhteistyötä tytäryrityksemme Fix-Forum Oy:n kanssa ja yhteensä meillä onkin toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla. Kuulumme lisäksi IT-Fix -yhteenliittymään, jonka kumppaniverkoston avulla pystymme palvelemaan paikallisin voimin koko Suomessa.

Historia

Kupari Data Oy perustettiin vuonna 1983 Oulussa. ATK-huolto oli yrityksen ensimmäisiä liiketoimia, joka laajentui nopeasti laite- ja varaosamyynnillä. Olemme vuosikymmenien aikana takuuhuoltaneet kymmeniä laitemerkkejä. Huolto – ja asennustoimintamme jatkuu edelleen vahvana. Olemme laajentuneet Oulusta muualle yritysostoin ja yritys onkin käynyt monta eri vaihetta läpi toimintavuosiensa aikana. Nykyisiä palveluitamme on kehitetty jo vuosia ja asiantuntijoillamme on jo vuosikymmenien kokemus omalta erikoisalaltaan.

>0
laitetta valvonnassamme
>0
tulostettua sivua kuukaudessa

Aina henkilökohtaista palvelua

Luottokumppanisi IT-asioissa.
Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeistasi!

Olisitko yksi meistä?

Kupari Data on kasvava yritys joka tarjoaa muun muassa monia työharjoittelupaikkoja Oulun seudulla. Kauttamme pääset näkemään läpileikkauksen ICT-alan työkentästä.

Go to Top