Odoo CMS - a big picture

Ajankohtaista


Jaakko Simojoesta Kupari Data -konsernin uusi toimitusjohtaja

Kupari Data -konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi on 15.1.2018 alkaen nimitetty Jaakko Simojoki. Entinen toimitusjohtaja Teuvo Penttinen siirtyy konsernin hallituksen puheenjohtajaksi.

(15.1.2018)

Kupari Data Oy ja Fix-Forum Oy yhdistyvät


(30.6.2016)
Kupari Data Oy on keskiviikkona 29. kesäkuuta 2016 kirjatulla kaupalla ostanut Fix-Forum Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä vuosia kestänyt yhteistyö yritysten välillä vahvistuu entisestään ja tuo huomattavia lisävahvuuksia asiakaspalveluun. Uuden Yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto on yli 7 M€ ja se työllistää noin 60 henkilöä yhdessätoista (11) toimipisteessä ympäri Suomea.  

Kupari Datan ja Fix-Forumin toiminnot täydentävät hyvin toisiaan ja vahvistavat samalla asemaamme ja kilpailukykyämme Suomen markkinoilla, myös Fix-Forumin vahva tuotantokoneisto luo pohjan yhteisten palveluiden laajentamiselle sekä kehittämiselle.

”Yrityskaupan myötä pystymme tarjoamaan entistä kokonaisvaltaisemman ratkaisuvalikoiman nykyisille sekä uusille asiakkaillemme, sekä takaamaan laadukkaat palvelut maanlaajuisesti yhteistyössä kumppaniverkostomme kanssa,” toteaa Kupari Datan hallituksen puheenjohtaja Erkki Kupari.

Fix-Forum tulee jatkamaan toistaiseksi kaupan jälkeen itsenäisenä tytäryhtiönä. Kauppa ei tule vaikuttamaan Fix-Forumin liiketoimintaan, voimassa oleviin sopimuksiin tai asiakassuhteiden hoitoon.


Erkki Kupari                                                                      Teuvo Penttinen
hallituksen puheenjohtaja                                             hallituksen jäsen
Kupari Data Oy                                                                Kupari Data Oy


Lisätiedot:


Fix-Forum Oy, Timo Karvinen, puh. 050 567 8859, sähköposti timo.karvinen (at) fixforum.fi
Kupari Data Oy, Lasse Katajamäki, puh. 050 372 5095, sähköposti lasse.katajamaki (at) kuparidata.fi

Ryhmittymä Kupari Data Oy ja F-Secure Oyj valtionhallinnon tietoturvaohjelmistojen toimittajaksi

(30.6.2016)
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut valtionhallinnon organisaatioiden tietoturvaohjelmistojen toimittajaksi Ryhmittymä Kupari Data Oy:n ja F-Secure Oyj:n. Sopimus on kolmivuotinen ja se sisältää mahdollisuuden kahden vuoden lisäoptioon.

Sopimuksen myötä valtionhallinnon organisaatioiden käyttöön tulee F-Securen tietoturvatuotteet työasemille, palvelimille sekä mobiililaitteille.

”Nyt tehty sopimus tuo kustannussäästöjä valtionhallinnon ICT-kustannuksiin. Sopimuksen mukaiset tietoturvaohjelmistot otetaan käyttöön Valtorin tuottamassa Päätelaitepalvelu Valtissa. Lisäksi uuden sopimuksen mukaiset hinnat tulevat voimaan niillä virastoilla, jotka käyttävät jo nyt F-Securen tietoturvatuotteita. Palvelu sisältää myös mobiililaitteiden virustorjunnan”, kertoo tuotantojohtaja Seppo Mellas Valtorista.

”Sopimus on luonnollinen jatke pitkään jatkuneelle valtionhallinnon ja F-Securen väliselle yhteistyölle kyberturvallisuuden kehittämisessä. Suomalaisina toimijoina voimme yhdessä varmistaa kyberuhkien torjuntaan liittyvän teknologian ja palveluiden, kuten haittaohjelma-analyysin ja asiantuntijatuen laadun kaikissa olosuhteissa”, toteavat vanhempi tietoturvakonsultti Erkki Mustonen F-Securesta ja myyntijohtaja Lasse Katajamäki Kupari Datasta.


Lisätiedot:

Ryhmittymä Kupari Data Oy, myyntijohtaja Lasse Katajamäki, puh. 050 372 5095, sähköposti etunimi.sukunimi (at) kuparidata.fi
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori, tuotantojohtaja Seppo Mellas, puh. 0400 504 205, sähköposti etunimi.sukunimi (at) valtori.fi
F-Secure Oyj, vanhempi tietoturvakonsultti Erkki Mustonen, puh. 0400 602 046, sähköposti etunimi.sukunimi (at) f-secure.com